Annoura Blouse

Annoura Blouse

 

 

ANNOURA BLOUSE ialah pakaian casual yang mengetengahkan rekaan moden namun masih menitikberatkan keselesaaan. Sesuai digayakan dalam semua majlis sama ada formal atau santai. Menggayakan ANNOURA BLOUSE sebenarnya sangat mudah kerana ANNOURA BLOUSE sesuai digayakan dengan apa sahaja sama ada palazzo, pants mahupun skirt. Hanya tinggal padankan dan sarung sahaja dan anda akan kelihatan menawan.

Kenapa anda “WAJIB” memiliki ANNOURA BLOUSE ?ANNOURA BLOUSEwajib dimiliki kerana sesuai  untuk golongan wanita yang mementingkan masa. Bukan hanya mudah digosok dan tidak mudah berkedut, malah Blouse murah ini mampu memberikan “Effect” kurus terhadap si pemakai. Blouse murah ini direka khas untuk wanita yang bekerjaya dan tidak mempunyai masa untuk bersiap namun  ingin tampil bergaya. Senang cerita, gosok sekali, boleh melaram berkali-kali. ANNOURA BLOUSE boleh dikategorikan sebagai blouse muslimah moden kerana rekaannya yang mengikut peredaran  fesyen namun masih patuh syariah. Blouse Muslimah moden ini harus menjadi salah satu koleksi anda kerana ia mempunyai kualiti yang tinggi pada harga yang murah. Bagi mereka yang mementingkan gaya trendyANNOURA BLOUSE akan menyerlahkan lagi kejelitaan kepada si pemakai.

Blouse muslimah ini didatangkan dengan material Como Crepe yang berkualiti tinggi dengan jahitan yang kemas, tidak melekat, mudah dipakai, dan senang digosok. Sangat sesuai untuk para muslimah kontemporari yang sibuk tetapi mementingkan penampilan anggun lagi patuh syariah.  Di datangkan dengan 3 pilihan warna yang cantik menawan hati. Jangan lepaskan peluang untuk memiliki ANNOURA BLOUSE sebelum terlambat!!

Show:
Sort By:

There are no products to list in this category.

Open Chat
1
Close chat
Loading...