Reset Filters
Size
Availability

Feeka Blouse

Feeka Blouse

FEEKA BLOUSE ialah pakaian casual yang mengetengahkan rekaan moden namun masih menitikberatkan keselesaaan. Sesuai digayakan dalam semua majlis sama ada formal atau santai. Menggayakan FEEKA BLOUSE sebenarnya sangat mudah kerana ianya sesuai digayakan dengan apa sahaja sama ada palazzo, pants mahupun skirt. Hanya tinggal padankan dan sarung sahaja dan anda akan kelihatan menawan.

Kenapa anda “WAJIB” memiliki FEEKA BLOUSE ? FEEKA BLOUSE wajib dimiliki kerana sesuai  untuk golongan wanita yang mementingkan masa. Blouse murah ini direka khas untuk wanita yang bekerjaya dan tidak mempunyai masa untuk bersiap namun  ingin tampil bergaya. FEEKA BLOUSE boleh dikategorikan sebagai blouse muslimah moden kerana rekaannya yang mengikut peredaran  fesyen namun masih patuh syariah. Blouse Muslimah moden ini harus menjadi salah satu koleksi anda kerana ia mempunyai kualiti yang tinggi pada harga yang murah. Blouse ini labuh dan longgar bagi mereka yang ingin merasai kelainan dalam penggayaan blouse. 

Blouse muslimah ini didatangkan dengan material Como Crepe dan Cotton yang berkualiti tinggi dengan jahitan yang kemas, tidak melekat, mudah dipakai, dan senang digosok. Sangat sesuai untuk para muslimah kontemporari yang sibuk tetapi mementingkan penampilan anggun lagi patuh syariah.  Di datangkan dengan 4 pilihan warna yang cantik dan menawan hati. Jangan lepaskan peluang untuk memiliki FEEKA BLOUSE sebelum terlambat!!

Show:
Sort By:
Material      : Como Crepe and Cotton Linen Design        : As..
RM99.00
Material      : Como Crepe and Cotton Linen Design        : As..
RM99.00
Material      : Como Crepe and Cotton Design        : Assyamet..
RM99.00
Material      : Como Crepe and Cotton Linen Design       : Ass..
RM99.00
Open Chat
1
Close chat
Loading...