Reset Filters
Size
Availability

Suraya Blouse

Suraya Blouse

SURAYA BLOUSE ialah pakaian casual yang mengetengahkan rekaan moden namun masih menitikberatkan keselesaaan. Sesuai digayakan dalam semua majlis sama ada formal atau santai. Menggayakan SURAYA BLOUSE  sebenarnya sangat mudah kerana SURAYA BLOUSE  sesuai digayakan dengan apa sahaja sama ada palazzo, pants mahupun skirt. Hanya tinggal padankan dan sarung sahaja dan anda akan kelihatan menawan.

Kenapa anda “WAJIB” memiliki SURAYA BLOUSE ? kerana ianya sesuai untuk golongan wanita yang mementingkan masa. Blouse Muslimah moden ini harus menjadi salah satu koleksi anda kerana ia mempunyai kualiti yang tinggi pada harga yang murah. Blouse ini labuh dan longgar bagi mereka yang ingin merasai kelainan dalam penggayaan blouse. Bagi mereka yang mementingkan gaya trendy dan patuh syariah , SURAYA BLOUSE  akan menyerlahkan lagi kejelitaan kepada si pemakai.

Blouse muslimah ini didatangkan 4 pilihan warna dengan material Como Crepe dan Chiffon yang berkualiti tinggi dengan jahitan yang kemas, tidak melekat, mudah dipakai, dan senang digosok. Jangan lepaskan peluang untuk memiliki SURAYA BLOUSE  sebelum terlambat!!

Show:
Sort By:
Material      : Moss Crepe and Chiffon Design       : Assym..
RM109.00
Material      : Moss Crepe and Chiffon Design      &nb..
RM109.00
Material      : Moss Crepe and Chiffon Design      &nb..
RM109.00
Open Chat
1
Close chat
Loading...