Reset Filters
Size
Availability

Jubah

Jubah

 

Koleksi Jubah Qasreena setakat ini hanyalah Tamara Jubah. Walau bagaimanapun Qasreena Muslimah Collection akan mengeluarkan pelbagai koleksi jubah dari semasa ke semasa. Bagi koleksi Jubah Qasreena, kesemua koleksi Jubah lebih mementingkan matlamat utama Qasreena iaitu berpakaian sopan dan mengikut syariah islam. "Sopan" dan "Syariah Islam" dapat dilihat pada setiap koleksi Jubah Qasreena itu sendiri kerana kesemua koleksi Qasreena adalah longgar, tidak jarang, tidak panas dan mesra wuduk.

Material yang digunakan juga adalah material yang berkualiti tinggi kerana Qasreena lebih mementingkan kualiti berbanding kuantiti. Penggunaan Material yang berkualiti dapat memberikan keselesaan kepada pemakai.

Selain itu, Koleksi Jubah Qasreena juga merupakan koleksi Jubah Moden yang menggikuti perkembangan fesyen dari semasa ke semasa. Koleksi Jubah Qasreena sesuai dipakai oleh semua lapisan masyarakat bagi setiap peringkat umur yang gemar berjubah. Pemakai Jubah koleksi Qasreena akan kelihatan anggun kerana material yang lembut dan terletak di badan si pemakai. Koleksi Jubah Qasreena juga sesuai digayakan bersama Shawl koleksi Qasreena.

Show:
Sort By:
Fabric: Chiffon with Lining Design: Jubah ​Features: Basic Jubah cut with a front layer, hidden zi..
RM269.00 RM100.00
Fabric: Chiffon with Lining Design: Jubah Features: Basic Jubah cut with a front layer, hidden..
RM269.00 RM100.00
Loading...