Lily Double Loop

Lily Double Loop

3 pcs = RM 207 FREE 2

2 pcs = RM 138 FREE 1

1 pcs = RM 79 RM 69

 

 

 

 

LILY DOUBLE LOOP ialah tudung instant double loop yang perlu dimiliki oleh setiap wanita yang mementingkan gaya dan penampilan sebelum keluar dari rumah selain menjimatkan masa anda untuk bersiap. Anda mampu bersiap dalam masa 10 saat sahaja! LILY DOUBLE LOOP ialah tudung instant  yang labuh dapat memberi keselesaaan kepada si pemakai selain design LILY DOUBLE LOOP yang berciri muslimah ini membantu anda menutup aurat dengan sempurna.

 

Kenapa anda perlu dapatkan LILY DOUBLE LOOP ?? Antaranya, LILY DOUBLE LOOP menjimatkan masa anda untuk bersiap, kerana anda hanya tinggal sarung dan terus meluru keluar dari rumah tanpa perlu merasa bimbang!! Bukan itu sahaja, design LILY DOUBLE LOOP ini menjimatkan kerana sesuai dipakai untuk pelbagai majlis formal mahupun keramaian. Selain itu,  design LILY DOUBLE LOOP yang cukup labuh dapat membantu anda menutup aurat dengan sempurna!

 

Kenapa LILY DOUBLE LOOP sangat menarik?? LILY DOUBLE LOOP mempunyai 18 WARNA menarik yang bakal men "silaukan" mata anda. Kerana LILY DOUBLE LOOP diperbuat dari fabrik jenis Premium Heavy Chiffon yang tidak terlalu tebal dan tidak terlalu nipis. Malah fabrik nya yang tidak mudah renyok serta memudahkan anda untuk bersiap kerana anda tidak memerlukan penggunaan pin! Bukan itu sahaja, jahitan yang kemas pada LILY DOUBLE LOOP kerana kami mementingkan KUALITI design ini!

Show:
Sort By:

There are no products to list in this category.

Open Chat
1
Close chat
Loading...