Reset Filters
Size
Availability

Rania Blouse

Rania Blouse

Buy 2 Rania Blouse at RM120

 

RANIA BLOUSE ialah pakaian casual yang mengetengahkan rekaan moden namun masih menitikberatkan keselesaaan. Sesuai digayakan dalam semua majlis sama ada formal atau santai. Menggayakan RANIA BLOUSE sebenarnya sangat mudah kerana RANIA BLOUSE sesuai digayakan dengan apa sahaja sama ada palazzo, pants mahupun skirt. Hanya tinggal padankan dan sarung sahaja dan anda akan kelihatan menawan.

Kenapa anda “WAJIB” memiliki RANIA BLOUSE ? RANIA BLOUSE “WAJIB” dimiliki kerana sesuai  untuk golongan wanita yang mementingkan masa. Bukan hanya mudah digosok dan tidak mudah berkedut, malah Blouse murah ini mampu memberikan “Effect” kurus terhadap si pemakai. Blouse murah ini direka khas untuk wanita yang bekerjaya dan tidak mempunyai masa untuk bersiap namun ingin tampil bergaya. Senang cerita, gosok sekali, boleh melaram berkali-kali. RANIA BLOUSE boleh dikategorikan sebagai blouse muslimah moden kerana rekaannya yang mengikut peredaran fesyen namun masih patuh syariah. Blouse Muslimah moden ini harus menjadi salah satu koleksi anda kerana ia mempunyai kualiti yang tinggi pada harga yang murah. Bagi mereka yang mementingkan gaya trendy, RANIA BLOUSEakan menyerlahkan lagi kejelitaan kepada si pemakai.

Blouse muslimah ini didatangkan dengan material Como Crepe yang berkualiti tinggi dengan jahitan yang kemas, tidak melekat, mudah dipakai, dan senang digosok. Sangat sesuai untuk para muslimah kontemporari yang sibuk tetapi mementingkan penampilan anggun lagi patuh syariah.  Di datangkan dengan 3 pilihan warna yang cantik menawan hati. Jangan lepaskan peluang untuk memiliki RANIA BLOUSE sebelum terlambat!!

Show:
Sort By:
Fabric    :  Heavy Como Crepe Design   :  Assyametrical design with k..
RM79.00
Fabric    :  Heavy Como Crepe Design   :  Assyametrical design with k..
RM79.00
Fabric    :  Heavy Como Crepe Design   :  Assyametrical design with k..
RM79.00
Loading...