Reset Filters
Size
Availability

Diana Cardigan

Diana Cardigan

 

DIANA CARDIGAN ialah sejenis cardigan ataupun pakaian casual yang perlu dimiliki oleh setiap wanita yang mementingkan gaya dan penampilan sebelum keluar dari rumah selain menjimatkan masa anda untuk bersiap. DIANA CARDIGAN ialah cardigan casual yang panjangnya sehingga ke paras peha yang dapat memberikan keselesaan kepada pemakai.

 

Kenapa anda perlu dapatkan DIANA CARDIGAN?? Antaranya, DIANA CARDIGAN menjimatkan masa anda untuk bersiap, kerana anda hanya tinggal sarung dan terus meluru keluar dari rumah tanpa perlu merasa bimbang!! Selain itu, DIANA CARDIGAN menggunakan kain yang senang digosok dan tidak mudah renyok. Maknanya, anda boleh gosok sekali dan pakai berkali-kali! Malah, fabrik DIANA CARDIGAN yang sejuk serta design DIANA CARDIGAN yang nursing friendly!

 

Kenapa DIANA CARDIGAN sangat menarik?? DIANA CARDIGAN mempunyai 3 WARNA menarik yang bakal men "silaukan" mata anda. Kerana DIANA CARDIGAN diperbuat dari material jenis COMO CREPE dan CHIFFON yang tidak terlalu tebal dan tidak terlalu nipis. Terdapat garis leher dengan suar besar di hadapan cardigan yang dapat memberi keselesaan kepada si pemakai. DIANA CARDIGAN mempunyai design terbuka dihadapan dan diperincikan dengan chiffon berlipat di belakang cardigan. Malah, jahitan yang kemas pada DIANA CARDIGAN kerana kami mementingkan KUALITI design ini!

 

Show:
Sort By:
Fabric      : Como Crepe and Chiffon Sleeves   : Clear Sleeve finish, we..
RM119.00
Fabric      : Como Crepe and Chiffon Sleeves   : Clear Sleeve finish, we..
RM119.00
Loading...