Reset Filters
Availability

Nina Skirt

Nina Skirt

 

NINA SKIRT ialah sejenis skirt casual yang perlu dimiliki oleh setiap wanita yang mementingkan gaya dan penampilan sebelum keluar dari rumah selain menjimatkan masa anda untuk bersiap. NINA SKIRT ialah skirt casual yang panjangnya sehingga ke paras kaki dan dapat memberikan keselesaan kepada si pemakai.

 

Kenapa anda perlu dapatkan NINA SKIRT?? Antaranya, NINA SKIRT menjimatkan masa anda untuk bersiap, kerana anda hanya tinggal sarung dan terus meluru keluar dari rumah tanpa perlu merasa bimbang!! Bukan itu sahaja, design NINA SKIRT ini menjimatkan kerana sesuai dipakai untuk pelbagai majlis formal mahupun keramaian. Selain itu, NINA SKIRT menggunakan kain yang senang digosok dan tidak mudah renyok. Maknanya, anda boleh gosok sekali dan pakai berkali-kali! Malah, fabrik NINA SKIRT yang sejuk serta design NINA SKIRT yang berciri muslimah membantu anda menutup aurat dengan sempurna!

 

Kenapa NINA SKIRT sangat menarik?? NINA SKIRT mempunyai 2 WARNA menarik yang bakal men "silaukan" mata anda. Kerana NINA SKIRT diperbuat dari fabrik jenis COMO CREPE yang tidak terlalu tebal dan tidak terlalu nipis. Selain itu, NINA SKIRT mempunyai getah pinggang di bahagian kiri skirt yang dapat memberi keselesaan kepada si pemakai. Malah, jahitan yang kemas pada NINA SKIRT kerana kami mementingkan KUALITI design ini!

 

~~Dapatkan Nina Skirt hanya melalui agent kami yang sah.

 

    Untuk  sebarang pembelian, boleh hubungi agent kami;

 

  ** Siti        - 0193920992

       (Agent -  Kajang, Selangor) 

 

 

Untuk menjadi agent QASREENA, boleh hubungi kami di 013-2312021

 

 

Show:
Sort By:
Fabric   :  Como Crepe Design  :  Asymmetricsl godet panel   &nb..
RM69.00
Fabric   :  Como Crepe Design  :  Asymmetricsl godet panel   &nb..
RM69.00
Open Chat
1
Close chat
Loading...